perjantai 15. huhtikuuta 2011

Pee niinku perjantai..

Tänään taasen kuntosalilla uhkittu!

Olin jo päivällä niin mun lisäksi siellä hääräs pari "koulupoikaa??. Siinä sivus niitä hiljaa kuuntelin niin voi taivas niitä kirosanojen määrää! Kiroileeko kaikki teinit noin paljon? =) - Vaistakkö vähä vittu? - No en väistä homo. - haista sitte vittu läskihomo! =D
mitähän porukka meinais jos seuraavan kerran sinne mennes niin tervehtisin ovelta kaikkia yleisesti tyyliin - terve kusipäät! ja sitte jos joku on jollain laitteella millä mun pitäis touhuta niin - väistäkkö vähä vitun läski! =) muahahah mä vähä hymyylin niille kyllä!! =)

Meillä on kotona vähä vattavaivaa ollu niin treenistä ei oikeen kunnolla tullu mitää! Joka kiskaasulla piti supistaa peppua kun ei tiiä onko tulos vaiko eikö.. niin en sitte saanu kaikkia irti tänään.
Eli ei suurempia tuloksia tai saavutuksia.. Selkälihas koneeseen laitoin 2,5kg painoja lisää ja johan tuntu taas!
Tänään mä vähä loppu tasausta tein juoksumatolla mutta en juossu vaan käppäillin reippaasti..
Ihan mukavan oloinen kones, täytyy siihen tutustua joskus ajan kanssa!

Oliskohan mun aika hommata sykemittari! Se on seuraavaksi hankintalistalla..


Ruoka!
Tänään jätin pussipöperön laatikkoonsa ja valmistin itselleni aterian!!
En kuvaa kerenny ottaa kun mun oli niin pakko se syödä heti! =)

Kananpaloja, keräkaalia, ja kiinankaalia - paitelin/ hauduttelin pannulla.. Maustoin broiskumausteella ja 2 tl kaupanvalmis tomaattisoosia (pastasoosia)
Sitten tein lisukkeeksi "melonisalsaa" punasipulia, paprikaa, tomaattia, hunajameloni ja pikkiriikkisen kaveriksi paholaisenhilloa!
Mums!!!

Aloin toissa yönä lukea taasen uutta kirjaa..
Mähän tykkään kaikenmoisesta fantasiasta ja rakkaushässäköistä ja vampyreistä ja kaikkia...
Tämä kirja on nyt jatkoa edelliseen mikä oli mielestäni hyvä niin katotaan miten jatkuu..
Roland vamppy suojelee pikkupoikaa josta isona sitten voi tulla vamppy tai sit vaan pysyä ihmisenä. Son siis valittu! =) Sitte kaikki vammpyjen vihaajat yrittää tappaa kaikki jokka vähääkää liittyy mihinkää kulmahampaisiin.. sitte on Rihanon kuolematon jumalatar ja se lovettaa sitte tuota Rolandia.. mutta rolle ei halua olla sen kaa!!! =D No niin mä ny luen sen ja sitte...
Ah ens kuus tuloo jatkoa taas mun 2lle muullekin kirja sarjalle! Malta odottaa!!

Toinen kertoo Kuolemattomista "vartijoista" jokka aikoinaan suojeli pandoran lipasta mutta tulivat kateellisiksi ja ahneiksi ja avas sen lippaan ja kaikki pahuus pääsi maanpäälle.. Sitte kreikan jumalat zeukset sun muut laitoo näihin sotureihin jokaiseen yhden pahuuden demonin.. Nyt ne sitte kantaa niitä sisällään ja kamppailee niitä vastaan ja välillä joku soturi rakastuu mutta son mahdotonta ja sitte on mettästäjiä jokka yrittää nistiä nuo soturit. Nyt mennään siinä että nää soturit, rakkaus tarinan ohes koittaa ettiä sitä lipasta jottei se jouru vääriin käsiin!!! Jokainen kirja kertoo sitten vuorotellen aina jostain soturista! Vähä saa antaa mielikuvituksen tehdä töitä!
Toinen kertoo muodonmuuttajista ihmiskissoista! Niiden klaanista ja reviiristä ja taisteluista villikissoja kohtaan! Noh tietty rakkaustarinan ohes!! =)

Tämmöistä tällä kertaa mä meen tuonne sohvalle sairastamaan tätä vattatautia! Lukemaan ja kattomaan telkkua!
Ens kertaan! =) Mukavia viikonloppuja teille kaikille!