perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkäperjantai!

holahola!

(joo jäi vähä espanja päälle ku siä kävi.. )

No niin, taas on puntit nosteltu ja tänään sitte tein ohjelmiston sitä mukaa että suoraan putkeen vaan 30sek. tauoilla.. Aikasta puuruksis on paikat, mutta olo on kuitenkin huippu!!
Tänään sitten opastettiin palkkioksi saatu uusi liike ja hoh hoi... liike oli vähä niinku että pyllistä ja pumppaa! Toivottavasti siä ei oo muita ku alan sitä liikettä työstämään koska mua aiva ittiäki vähä nauratti se liike ja kuitenki ku tuata mahnua tässä vielä on niin tuntuu etten mä ees pääse niin alas ku tuloo jo maha vastaan! Nooh kattotaan miten se menee. Juuri ja juuri sain 5 tehtyä ja niitäki pitääs kaks sarjaa jaksaa tehdä, mutta kuulemma tuloo hyvät reidet ja hyvä pua ku jaksaa vain pyllistellä!! =)
Nytten ku kävin niin sain taas lisää intoa käydä ku kaverit kannusti ja sanoo että muutokset on nyt jo silmin nähtäviä! Enhän mä taas itte nää..
Ens viikolla ei sitten olekaan tuota punnistus touhua kun luultavasti konsultoija on perheensä kans pääsiäislomalla... (mikä loma nyt yleensä on tähän aikaan!! =) ...)

Ruoka
Tässä kun oon näitä ruoka juttuja kotona väsäilly perheelle niin siitä samasta ruuasta oon sitte ittelleni tehny aina jonkin moisen kasan! tänään syötiin naudanliha pullia ja salaattia, toinen söi toki perunaa ja soosia ja lihispullia.. =) Voi että mun teki mieli puolukkahilloa! Mums.. Onneksi mulla oli!
Nää mun suunnittelu jutut on jotenkin vähä nyt jääny ku täs on kaiken maan kissinristiiääsiä.. Nyt pääsiäisenä me grillataan ja tehdään hyvää ruokaa.. Ah, malta odottaa että saa laittaa kasvikset ritilälle ja huippua salaattia ja kunnon liha niin jo vot..
Kesällä kun tulee uudet perunat niin näytän perunansyönti kiellolle pitkää nenää ja aion niiin syödä uusia pottuja, voin ja ruohosipulin ja kevätsipulin kera!!!!
Nyt vain kun sais pidettyä kiinni ettei oikeen kovaa antaasi valtaa tälle "vapaalle suunnittelulle" syömisissä!
mutta kyllä mä aioin vielä painaa sen 5kytä jotain! =)

Jaaah arvatkaapas mitä tupsahti postilootahan tänään!?!!!!
Iiiks, ne mun uudet kirjat!!!! Onneksi on lukemista kun ens viikolla ollaan siellä leikkauksessa niin ei paljon käydä puntteja nostelemas, (Hampaat vedetään kaikki pois että musta tuloo nahkahammas! ) ei vain, viisurit kaikki kerralla.. =)
Mutta ei siitä sen enempää ku en halua sitä ajatella enkä miettiä, tuloo vain kurja mieli! =}

Semmoista tällä kertaa!
Mukavaa ja ah niin kulunutta mutta eniwei, muna rikasta pääsiäistä!!!

ps. Meidän vanhempi kaiffari alkoi sitte kulkea potalla kun hältä ottaa vaipan pois! Jesss!!! Tähän sanon että hyvä mä!! Alle 2v.!!! (ilman pöksyjä kun se tuossa häärää) Seuraava etappi onkin että oppis itte riisuun housut kun tulee pissahätä ja menis potalle, mutta se tuloo sitte kun sen aika on!!! Tämä on loistava saavutus meille!!!