torstai 28. helmikuuta 2013

Hei taas.

Pitkä aika on taas kulunut viime postauksesta.
Nooh, ei sitä aina kerkiä..

Viimeisimpiä kuulumisia tänne maha-asukkaaseen on tuo rakenneultra jossa oltiin pari viikkoa sitten.
Asukkaalla on kaikki ainakin toistaiseksi niinkuin pitääkin! :)
Kovin vain pysytteli piilossa ja tämä (oletettavasti työhönsä kyllästynyt) kätilö rouvas henkilö joutui tekemään töitä jotta sai kaikki tarvittavat mitat otettua. Vattan ympärysmitaa kippuralla oli 16cm joten ei se ny isoo maha vielä ole.. Reisiluulla oli mitaa 3,1cm ja paino arvio oli 450g paikkeilla.

Mö olisin niin kovasti halunnu tietää jotta kumpi siellä kasvaa, mutta se jäi nyt ihan täysin arvoitukseksi, eikä vain tympiän hoitajan takia, eihä sekää olisi varmaan eles kertonu vaikka olis nähnykki..
Ensimmäisella odotus kerralla mulle osui vissiin ihan ekalla keskussairaalan ultra kerralla myöskin todella nyrpeä ja tympiä ja inhottava kätilö tutkimaan.. Olin melkein unohtanut jotta tuohon työhön voidaan ottaa myös niitä jotka tuleville äideille ei todellakaan osaa olla mukavia! :(

Lasten kanssa tehtiin yhtäkkiä keikka tuonne Naantalin muumimaailmaan. Siellä oli Muumien taikatalvi. Ja voi vitsit sitä riemun ja ilon määrää mitä se paikka aiheuttaa lapsissa!
Kesällä sitten uudestaan!

Oltiin yötä Turussa ja sattumalta päästiin tapaamaan mun isoveljeäkin. :)
Tuon jälkeen ei tässä nyt sitten kummempia olekkaan touhuttu.

Ai niin... :) Vietetiin me kihlajaisjuhlat tuossa 16 päivä, mutta kuvia niistä kekkereistä ei ittellä ole.. Odotellaan niitä kuvaamon kuvia josko niistä kelpais sitte julkaista :)
Juhlat meni hyvin, vai miten niitä sitten kuvaillaan. Meni niin jotta ainakin suurimalla osalla oli hauskaa, kakut oli hyviä ja niitä oli riittävästi. Lapset viihtyi ja porukka kerkes vielä kotia iltasaunaanki ehtoon päälle! =)

Eli nyt mä saan alkaa rauhassa odottaa tätä tulokasta. Kamalasti tekis mieli ostella kaiken moista, mutta ku mä en saa ostettua jos mä en tiärä kumpi tämon! Himmelihymmelihämmelinki olisin ostanu pinnasängyn päälle, mutta mä haluan punasta jos on tyttö ja vihreetä tai sinistä jos on poika nii... Enkä mä halua ostaa kaikkia valkosena enkä ainakaa yhtäkää keltaista tavaraa/ vaatetta osta! Vanhempien muksujen vanhoja oon säästelly, mutta kun kaupassa tulee vastaan sinivihreäruskea pöllö body kokoa 50 niin auts ku tekee kipeetä jättää se sinne! Heti ostaisin jos olis varma poika.. Silti mulla on jemmas tuolla ihania mansikka kuosisia pikku vaatteitaki..

Sitten inhottaviin juttuihin.. Mä olen saanut jonkun hemmetin flunssa kierteen oikeen päälleni.. Muistan jotta juhannuksena oli ensimmäisen kerran tällainen hirmu lenssu päällä, jonka jälkeen on aina kuukausi tai puolitoista parempaa aikaa ja taas sitten iskee päälle viikon parin aivan, ällöttävä limatauti.. Poskiontelot tulehtuu ja happi ei kulje.. Pari lääkekuuriaki on haettu, mutta eipä niitäkää voi syödä leiväkseen.. :( Putket ne haluais nyt laitta mulle nenään... Mutta mä parannuin heti kun lääkäri siitä sanoi jotta jos vielä uusii niin laitetaan... Emmä oo ollu sen jälkeen enää niin kipiä.. :)
Paitti ny.. Alan olla sitä mieltä jotta ne putket varmaan olis se ratkaisu.. Tässä ajassa on jo keretty koittaa kaikki mahdollinen koti konsti.. Mutta ei meinaa ottaa ja parantua millää! :( Lapset pysyy terveenä (suhtkoht.) ja miesystävä ei oo kipiä ollu vissiin ollenkaa...
Mä oon se joka makaa dedätukos kotona...
Argghh..

Että semmoisia uutisia tässä nyt sitten tällä erää.. Ja en siis oo saanu päätettyä tuota olohuone dilemmaa.. enkä oo sitte ostanu sohvaakaa. Odotan tässä sitä inspiraatiota joka saa mut sitte laittamaan paikat siihen "lopulliseen" malliin!

Kauniita unia teille tai ihanaa päivää rakkaat lukijat!
-Heikkuli-