torstai 20. lokakuuta 2011

Kuvapläjäytys

Jos mä pansin tänne kuvia mun puutarhasta! =) Siitä mitä sinne on jo ehditty laittaa ja mitä tullaan laittamaan ja mitä kaikkia!!! Siinä onkin sitten mulle projektia seuraavaksi -loppuelämäksi- =)
 Siinä olis suihkulähdettä..
 Talon toisessa päädyssä on tämmöiset betonirenkaat, Toisessa kuunliljoja ( Hosta ) ja toisessa on Jalopähkämöä ( Stachys )
 Sitten on tämä uusi tämän kesän projekti, muurikiviaita ja perenna penkki.. Jossa jo jotain on istutettuna.. uusia kuvia keväällä mitä sieltä nousee! =)
 Ja toissa- vai edelliskesänä tehtiin uusi terassi, jonka ympärille teimme myöskin kukille tilaa.. niin aiemmin syksyllä siirsin kasvit mitä siinä oli, tuonne etupihan muurin päälle.. ja tilalle laitoin paaaaaaljon tulppaanin
(Tulipa) eri lajikkeiden sipuleita!
 Sitten meidän takapihalla kyyhöttää tämmöinenkin aitale.. jolle olen antanut purkutuomion! Tästä siirretään kivet pihatien viereen ja tehdään sinne heinäseiväsaidalle vähän erilainen loppuosa.. (ajatus) toteutus olisi ensikevään ja kesän asia!
Tämmöisiä tällä kertaa! Nämä kaikki kuvat on siis otettu tältä kesää!
Niin ja syy miksi lisäilen näitä tieteellisiä nimiä on se että jos netistä etsii tietoa kukista niin paremmin saa tietoa ja kuvia kun "googlettaa" tieteellisellä nimellä! =) Vinkki!
Nyt vaan kaikille moikka moi!