keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Piitkästä aikaa

Heippa.

Viime kirjoituksestani onkin aikaa varmasti jo yli vuosi!

Taukoa tässä vähän on aiheuttanut yksi ja toinen asia, mutta eihän tämä blogin pito nyt olekaan mitään pakollista jokapäivä puuhaa! =)

Tässähän on nyt käyny niin jotta ero on tullut ja me lasten kanssa muutettiin uuteen kotiin Kauhajoelle.
Täällä me nyt asutaan vuokralla ihanassa, uudessa kolmiossa.

Sain kouluni päätökseen ja olen nyt sitten valmis puutarhuri, mahtavaa!!
Opiskelin siis näyttötutkintona tämän ja koulutus kesti 14 kk ( plus jotain viikkoja)
Ihanaa opiskella näin aikuisena kun on mahdollisuuksia niin monenlaisia. Tämä tutkintokin mahdollisti sen ettei joka päivä tarvinnut olla paikalla ja miten se nyt olisi onnistunutkaan kun on lapsia?..
Oman työvoimatoimiston kanssa suunniteltu koulutus mahdollisti myös opiskelun "omaehtoisella opiskelurahalla = Työttömyys pwä raha + ylläpito korvaus)
Ja kun tutkinnon on suorittanut sai hakea ammattitutkinto stipendin en tarkasti muista mikä opiskelurahasto se oli, mutta lopputulos oli se että sain 366,00€ rahaa. Tämä vaati että piti olla aiempaa työkokemusta ainakin 5 vuotta.


Nyt sitä sitten vain puuhailemaan mahdollista omaa yritystä ja tekemään suunnitelmia ihmisille. 
Ihan virallisia pihasuunnitelmia en tee, vielä ennenkö olen vähän lisäoppinut, mutta istutus suunnitelmia aion tehdä ja toteutuksetkin. 

Joulupukki toi minulle lahjaksi uuden Canonin eos 1100d järkkärin ja nyt lauantaina aionkin mennä päivän kestävällä koulutukselle jotta sitä sitten osaan käyttää. Nappuloita ja vipstaakeja on niin monen moista. Osaanpahan sitten kesän tullen kuvailla ihania kukkasia ja sun muita! =) 

Niin se aika vain humpsahtaa.. Näin pitkän ajan jälkeen sitä vois kirjoitella vaikka ja mitä ja kuinka.. Aiempia kuvia katsellessa.. Kerronkin tähän väliin tuosta pentueesta joka syntyi meille vuosi sitten marraskuussa, Ne 9 kultaisennoutajan pentua. 
Yksi jäi mulle ittelle ja muut meni maailmalle. Äidinkin myin Vantaalle naiselle jolla on Hipun täyssisko. Sinne meni ja haiku on välillä suuri. 
Pojista "lupaavimman" jätin ittelle, vaikka näin aikuusena kaikki pojat ovat upeita ja mahtavia kloppeja. Tytöistä joita oli vain 2 toinen pärjää vallan mainiosti kiitos siitä aktiivisille omistajille. 
Boss on käynyt nyt vain muutaman kerran (3) näyttelyissä ja nyt tulevan vuoden olenkin ajatellut pitää pojalle vähän aktiivisempana.


Tuloksina meillä on nyt plakkarissa, 
PEN- 1 (15.07.12)
PEN 2, KP (28-07.12)
JUN-ERI (27.10.12)

Näillä mennään ja katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan. 
Näyttely vuosi 13 aloitetaankin vaatimattomasti Golden Ringin erkkareilla! =)


Tässä tällainen postaus, ja kattotaan mitä seuraavalla kerralla.. 

Parahuusin terveesin: Heikkulimaikkuli.