tiistai 11. lokakuuta 2011

Laihduttaminen vaihtui opiskeluun!

Heippa teille kaikille!

Hurjan pitkä väli oli tässä kun viimeksi ehdin kirjoitella!
Kuten otsikosta arvaa, laihduttaminen ..noooh.. en enää aio joka viikko mittailla vaan aion syödä ja juoda niinkuin tähänkin asti. Paino on pysyilly samassa ja alan ehkä jo hyväksymään sen miltä näytän. Ehkä tässä ennen joulua otan vielä jonkin spurtin ja saan vielä 5kg veke.

Elikkä. Nyt on saatu puutarha-alan koulutusta tännekin leveyspiirille! Sinne siis vei minun tieni. Nyt sitä on takana päin kuukauden verran ja hyvältä tuntuu. Pääsinpä Kauhajoen kunnallissanomienkin etusivulle! =)

Mitä oon oppinu?.. Ainakin latinan kielisiä kasvien nimiä. Viime viikolla mittailtiin etäisyyksiä ja maan korkeuksia ja nyt on sitten viimeiseksi ollut käsissä semmoinen täry kone jolla tehdään pohja töitä mm. kiveyksille!
Se onkin sitten huomisen ja loppuviikon hommaa se kivien ladonta ja perus hommien opetteleminen!

Mutta kattotaan osaanko mä tänne lisätä kuvia.meidön tekemistä töistä. Kauhajoen keskustassa on kotiseututalo jonka pihaan olemme tehneet kukkapenkit ja istutukset!

Eli bloggailen tämmöisten asioitten parissa tästä eteenpäin! =)
Suurin unelmistani saattaa onnistua tämän opiskelun ja tulevan vuoden aikana!

Täällä saa nyt sitten puutahraan liittyen kysellä ja tuumailla, niin vastaan parhaani mukaan, johon en tiedä vastausta heti niin otan sen teille selville!

Nyt alkaakin olla aika laittaa puutarha talviteloille! Vielä ehtii istuttaa kukkasipulit! Kevään ensimmäiset rookukset, lumikellot, helmilijat, hyasintit, narsissit! Itse laitoin toista tai kolmatta sataa sipulia maahan! katotaan miltä sitten keväämmällä näyttää! Puiden juuret on hyviä paikkoja pikkusipuleille! ja miksei nurmikollekin ehtivät kukkia hyvin ennen kuin nurmi ekaa kertaa leikataan!

Myös katteen laittoon on vielä hyvää aikaa ja kompostin tyhjäämiseen on nyt oivasti aikaa.

Seuraavaan kertaan! -hoo-