perjantai 4. marraskuuta 2011

kaikemmoista.

Moikka!!
Tässä päivityksessä haluan kertoa miten on laihis edennyt! =)
Elikkästä puntari näytti 67,2kg
tuossa viimeisimmässä mitä tänne olin laittanut että loman jäljiltä paino oli 70 niin 69 se oli tuossa kun aloitin salaatti kuurin! =)
Perunan oon jättäny pois ja leivän. perunan sijasta syön salaattia tai muita kasviksia! Päivisin kun oon koulussa niin siellä onneksi / ikäväkseni on niin sairaan hyvää ruokaa! harmittaviä päiviä toisinaan on kun on jotain yyber super hyvää kermaista kinkkukiusausta ja kasvis vaihtona on sitten jokin kasviskiusaus! jotta perunaa ei silloin voi jättää pois, mutta silloin syödään paljon salaattia ja vähän sitä perunaa! Toissa päivänä oli nakkikeittoa niin söin sitäkin, toki vähemmän ja mikä sen parempaa kun tuore leipä ja keitto? Söin leipääkin.. puolikkaan palasen! Että en mä ihan kokonaan ole hiilihydraateista luopunut!

Tammikuuksi pitää päästä kuntoon! Minulla ja tyttärelläni, hänen kummitädillään ja hänen tyttärellään on treffit auringon kanssa! =) pitäis saada tämä vyö makkara saada piiloon ettei jää makkaran alle rusketusrajaa! :D

Sitten haluan plokata mun kynsifetissistä! =)
Mulla on koko elämäni ajan ollut maailman rumin tapa! Syödä kynsiä!!!!
Nuorimmaista odotellessani kasvatin kynnet ja ne olikin tosi kivat, mutta sitten se taas meni siihen että ne oli niin kiva napostella teeveetä kattoessa!
Mä oon käynyt tässä maakunnassa monessa paikkaa ja koittanut jos jonkin moisia juttuja millä saisin omat kynnet siihen malliin että mä olisin niihin tyytyväinen! olen löytänyt! Kurikassa kauneus kellari LUMO!
Tekee rakenne kynsiä ja geelauksia ja kaiken moisia ihania muitakin juttuja! Professionails suomi finland geeleillä... Tässä on toki muidenkin tekemistä kuvia, mutta en muista mitä geelejä ne on ollut!

Mulla on niin tasaiset kynnet "lätyt" ja ohuet että ei sen takia oo nätit eikä kestävät.. Viimeksi sain sillä tavoin kasvatettua että ensin aloitettiin lyhyillä rakenne kynsillä ja annettiin omien kasvaa alla! sitten siitä vain jatkettiin ja lyhennettiin rakenne kynttä ja sitten se sieltä kasvoikin jo omaksi kynneksi.. sitten laitettiin geeli omaan kynteen niin pysyi vahvana ja kauniina, ja sillä geelillä saatiin sitten sitä pyöreyttä omaan kynteen! Allan on kuvia pelkästään mun omista kynsistä joita on geelailtu ja lakkaitu ja mitä vain!

Tässä oli mitä mulla on joskus ollut! =)
Ja tässä on muutama kuva mitä on nyt ja näissä kuvissa on sitten se rakennekynsi pidennyt! =)
Siinä kynsistä! :D

Sitten vielä kuva meidän blondista jolla on niiiin vauvoja vattassa!!!