lauantai 7. toukokuuta 2011

Hoh hoi!!!

Tänään on taas tullut rehkittyä ja uhkittua!

Aamupäivä pihaa haravoides ja kukkapenkkien kimpus ja sitte päivemmällä kunttiksella huhkittu!
Mitään varsinaista uutta ei ohjelmassa ole tai ollut! Torstain kuntosali urheilun jälkeen (sitä ennen se viikon tauko)
Noloo ku olin niin venyttelin vatta"lihakset" huonosti ja ne on nyt sitte ollu juntturas ja harmitti tänään sitte salilla!
sama saattaa vaivata tuota oikeaa olkapäätä..
Nää kaks asiaa hiukan harmitti tänään, kun tuntuu etttei sitten voinu/pystyny (omasta mielestä) kunnon suoritukseen, vaikka kaikki meni ja sai tehtyä niinku on "sovittu" niin mieltä harmitti kun vattalihakset jumis yrität punnertaa vaan uusia ja lisää! Vetreentyi ne kuitenkin sitten muutaman teon jälkeen.. Mutta kun eipä torstaina hokannu jottei mitää ollu viikkon tehny ja tarmoa ja intoa täynnä purkasin hullunlailla energiaa sinne ja sitte en venytelly niin lopputulos on "paikat kipiänä"..

Syömistä!
Seinäjoen cittarista löysin aivan ihania valmis salaatti sekoituksia, mistä ei voi täällä pikkupaikas kun haaveilla.. Joka tapaukses meittien jääkaapis on aiva ihania salaatti sekoituksia!

Parin päivän aikana on lautasella siis ollut tämmöistä ihanaa courmetsalaattia, pannulla pyöräytettyjä herkkusieniä, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa.. sekä sitten paistettua nieriää ja tänään oli paistettua savupaistia!! Mums sanon mä!!! Isäntäkin kysyy jotta :- Enkö mä saa? =)
(annoon mä vähä maistaa!! )'

Mutta nyt on sitten kukkapenkit siinä lais jotta eiku aurinkoa vaan kehiin!
Puita istutettu, parit tammen alut laitin maahan tänään ja eilen tein ruusu aitaa! =) Kiitos sys! ;)

Eikä muutakun kaikille ihanille naisille joilla on jäkikasvua kasvamassa omaa tai lainattua!
OIKEIN IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ!!!

1 kommentti: