maanantai 2. toukokuuta 2011

puntaroitu!

Heippa!!!

Nyt on sitten taas mittarilla käyty, ja tuloksia tullut!

Paino  71,5 kg  (-0,4kg)
Rasva  41,6%(-1,30%)
Lihas  25,6%(+ 0,90%)
viskeraali  6 (+-o)

No niin, elikkästä pikkaisia muutoksia on tullut!
Nyt on mennyt viikko niin etten ole mitään (mitään ja mitään) liikuntaa harrastanut, ihan vaan hyötyliikunnalla mennyt! Suu alkaa olla siinä kunnossa että katotaan keskiviikkona mitä kunttiksella olosta tulee!
Mutta onneksi on rosentit pienentyny ja suurentunu vaikken mitää oo kyenny tekemäänkään!

paino ?? Tuohon en osaa nyt sitten sanoa mitään.. Mitään selitystä puolenkilon painon pudotukselle ei ole!
Jahka se sitte taas tippuu ku mä alan liikkua! En selittele, ei oo puronnu niin ei oo.. =/
Mutta oon tyytyväinen kuitenki (vielä) kun vattasta on kadonnut kuitenki senttiä ja rasva rosentti on pienentynyt, niin sillä mä nyt sitten tyynnytän tuon kiukun ettei paino oo laskenu!
Toki voi olla osasyynä etten oo kyenny syömään mitään rehtiä kasviksia vaan kaupan valmis juurssose keittoa ja kotona tein lihakeittoa jokka sauvalla soseutin, mutta ruokailu tottumus muuttui aika rajusti nyt tän hammas touhun myötä.. en juonu tarpeeksi vettä, enkä syönyt kun sen kerran päiväs.. ja sillä tavalla kun ei laihdu!!
Mutta jahka nyt ku saan tän suun kuntoon niin saa taas rouskuttaa aamupalan, lounaan, välipalan, iltapalan jne.. ei vaan huitsinu laittaa suuhun mitää!!!
(eikö vain ollukki loistava selitys sitteki vaan!! )

mutta nyt on kädet täynnä äitinä oloa niin jää vähä lyhyeksi tällä kertaa!!! Keskiviikkona kuitenki taas Sentti päivä!!!! =)

Moikkamoi!!

1 kommentti:

  1. Jumia tulee aina silloin tällöin, joillakin auttaa kunnon hiilaripläjäytys ja sen jälkeen paino taas romahtaa alas. On sulla kumminkin ollut aikamoinen tahti ja hiipuuhan se pakostakin jossakin vaiheessa tohon puoli kiloa viikko tahtiin ja jokainen gramma alaspäin on osa voittoa.
    Mä aloitan ens viikolla rutistuksen alaspäin, jos kunto sallii. Nyt pitää lähteä äitiaamupalalle.

    VastaaPoista