torstai 20. lokakuuta 2011

Kuvapläjäytys

Jos mä pansin tänne kuvia mun puutarhasta! =) Siitä mitä sinne on jo ehditty laittaa ja mitä tullaan laittamaan ja mitä kaikkia!!! Siinä onkin sitten mulle projektia seuraavaksi -loppuelämäksi- =)
 Siinä olis suihkulähdettä..
 Talon toisessa päädyssä on tämmöiset betonirenkaat, Toisessa kuunliljoja ( Hosta ) ja toisessa on Jalopähkämöä ( Stachys )
 Sitten on tämä uusi tämän kesän projekti, muurikiviaita ja perenna penkki.. Jossa jo jotain on istutettuna.. uusia kuvia keväällä mitä sieltä nousee! =)
 Ja toissa- vai edelliskesänä tehtiin uusi terassi, jonka ympärille teimme myöskin kukille tilaa.. niin aiemmin syksyllä siirsin kasvit mitä siinä oli, tuonne etupihan muurin päälle.. ja tilalle laitoin paaaaaaljon tulppaanin
(Tulipa) eri lajikkeiden sipuleita!
 Sitten meidän takapihalla kyyhöttää tämmöinenkin aitale.. jolle olen antanut purkutuomion! Tästä siirretään kivet pihatien viereen ja tehdään sinne heinäseiväsaidalle vähän erilainen loppuosa.. (ajatus) toteutus olisi ensikevään ja kesän asia!
Tämmöisiä tällä kertaa! Nämä kaikki kuvat on siis otettu tältä kesää!
Niin ja syy miksi lisäilen näitä tieteellisiä nimiä on se että jos netistä etsii tietoa kukista niin paremmin saa tietoa ja kuvia kun "googlettaa" tieteellisellä nimellä! =) Vinkki!
Nyt vaan kaikille moikka moi!

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Törmäsin sivuusi kun etsin kaivonrenkaista kuvia. Ihanat nuo sinun kuunlilja ja pähkämörenkaat! Miten ovat pärjänneet talven yli? mietin itse että jäätyvätkö herkemmin kun ympärillä vain betonirengas ja lämpeneekö renkaassa maa myöhempään kuin "avomaalla".
  Sirpa Iisalmesta

  VastaaPoista
 2. Heippa! Sirpa!

  Nämä ovat tuossa vuosia säilyneet, kuunliljat toki pitäisi jo jakaakin, kun alkaa olla niin tuuhea! Ei jäädy eikä oo muutenkaa moksis nuossa renkaissa!
  Ovat vielä talon pohjoispuolella joten ovat varjossakin suurimman osatn päivästä!

  Sen verran niistä mainitten jotta puolet tuosta määrästä tavaraa mitä renkaassa on, on hiekkasoraa.. Salaojaksi! Sitten vaan puutarhamultaa niskaan!

  Ja ihanaa kun kävit katselemassa!
  -Heidi-

  VastaaPoista
 3. Kiitos!!! Nyt haalimaan naapureiden joutilaat kaivonrenkaat :)!Sirpa

  VastaaPoista