torstai 7. huhtikuuta 2011

Buuuh.. Lääh ja puuh...

Hahaa..
Tänään siis "kunttiksella" eka ihka oikia reeni päivä!
Toteutin annettua ohjelmaa, luoja miten raskasta se onkaan! Mä oon niin rapakunnos etten ees itte tajunnu miten huonossa.. Aloittelin siis koko vartalon kuntoilua ja toistoja tehdessäni huomasin etten jaksa ees tyhjää tankoa (15kg) nostella tarvittavaa määrää.. Hih.. mullei oo voimaa! Saati että siihen olis laittanu kilonki painoa lisää niin ei olis tanko noussu niinkää montaa kertaa!! Ekat 15 nousi ihan hienosti mutta senpä jälkeen oliki käret niin maitohapoolla ettei noussu toisella kertaa enää ku 7 ja sitte vikalla kerralla 5 että siitä!! =) Vattalihakset!! =) Mikkä ne on!! jaa non ne mitä pitääs olla tän tyhjän pussin tilalla! Rutistus koneella jaksoin tehdä hurjat 39 ja 10kg oli painoa! ihan normia vattalihaksia jaksoon tehdä jopa 1 =D Jaloissa on tällä hetkellä eniten kunnos olevia lihaksia! Muut lihakset, nähdään muutaman viikon kuluttua! (emmä turhan optimistinen oo..)
Kovin tyytyväinen oon itteeni että muilla vehkeillä sitten jaksoon tehdäkin tarvittavan määrän, toistoineen! Muutama hikikarpalo (melooni) nousi kyllä iholle ja loppujen lopuksi oli paikat siinä lais että tärisi kädet ja jalat! Tekniikka jäi ihan mieleen eilisestä opetuksesta että vain kerran tarvii huomauttaa että vähä meni väärin.. =) Jes!!! nyt vain sitte maanantaina sinne hikoilemaan uuremman kerran..
Tällä mennään nyt muutama kuukausi ja sitten kuulemma tehdään lisää ohjelmaa! Nyt ajatus lisäyksistä tuntuu ja kuulostaa pahemmalta ku sukkahiki mutta ehkä sitte ku on saanu homman toimiin niin jo kaipaaki uutta ja lisää!
Tarkoitushan nyt ei oo tehdä musta mitää lihaskimppua joka pian joutuuki ostaa isompia vaatteita vaan että mä olisin vain vähä paremmas kunnos ku pelkästään hyväskunnos!
Sinne sai laitteisiin survottua kyllä kaiken mahdollisen energian ja viä tuhkatkin.. Ei hirmuisesti arjen stressi painanu päälle eikä muutenkaa kerenny ajatella mitää turhia! sinne vaan kaikki joilla on liikaa aikaa ajatella turhia!! =)

Dietti pitää! Äitee teki jotaki yyder hyvää kasvispannua ... porkkanaa,sipulia,aurinkokasviksia(pakaste pussi),riisiä,pekonia ja maun mukaan kanaa tai lihaa tai makkaraa tms. Hitto että se näytti hyvältä ja haisi hyvältä! Mä aiva maistoon kielellä sen maun. Ei muutaku lapset vaatteisiin ja kotio juomaan cappuccinon makuista laihispirtelöä! =)
Pussi sapuskojen lisäksi saan siis vetää lihaa(prot.) 200kcal, kasviksilla 100 ja marjoilla 100 (en siis lihalla 400 tms muita sovelluksia ei sovi käyttää..) näin syömällä varmistetaan että saan tarvittavat vitamiinit ja muut aineet joita en nyt muuten saa ku tuota syömistä on niin rajoitettu!
Tänään siis ruuaksi  parsaa ja porkkanaa ja kananpaloja! hyvin maustettu MUMS.. Yllättävänkin paljon saa laittaa lautaselle ennenku on määrät täynnä.. kokonsa puolesta annoskin jo vei nälän! On tää ihan mukavaa ku nyt jo tuumaan että mitähän kivaa mä huomenna söisin.. mulla on tuala paprikaa, parsaa, porkkanaa ja sipulia, sieniä.. mmmmmm.

Mitäpä mun omaan elämään!! =) Vaikka mitä!
Lauantaina rokittamaan kotiteollisuutta seinäjoen rytmikorjaamolle! Jes! Mennää nuorimman kummitätin ja sen kaiffarin kans.
Keittiön pöydällä makaa Vallillan cappucino kangas ja odottaa että mä tukkisin sen ompelukoneen alle.Teen sen huomenna ku on paikat luultavasti aikasta hellänä! =)

No siinäpä nua!!
Kaikille pienten lasten vanhemmille haluan muistutuksen sanasen täällä kirjoittaa!

Ojista haluan muistuttaa, että ne on nyt todella petollisia ku ei niistä pienirakas sen loskan takia pääse edes pois! (meilläki pihatien ojat täynnä vettä ja loskaa)
Pitäkää vain mukelot kaukana ojista nyt ku alkaa lumet sulaa!!!!!

(joko pikkukakkonen on alkanu muistuttaa heikkoja jäitä? muistan kakruna ku soli yli pelottava se kohta ku se tuli!)

Kaunis kiitos teille jokka ootte mun matkaani lähteny!
Palataan taas!

3 kommenttia:

 1. Minäki käyn aina lukemassa näitä sun juttujas :)) Tsemppiä reenaukseen!! Josko sitä itekkin innostuis kuntoa kohottaan, jahka tuo tyttönen vähän vanhemmaksi tuosta vielä tulee, on meinaan kanskin aika rapakuntoonen äitee täällä :D <3: Riikka

  VastaaPoista
 2. Mitä pussikuuria sä syöt?

  Karppauksella moni on päässyt loistotuloksiin. Itsellä on paino nyt siinä mitä se oli ennen noita pikkuapinoita, mutta vyötäröllä on 6-10 cm liikaa (pienimpiin aikoihin toi 10 cm). Mä voin tulla sun seuraksi sinne salille, kunhan saan vain itseni paranneltua kunnolla. Mä niin tykkään rääkätä itseäni. Tässä kyllä menee varmaan pari viikkoa ennenkuin uskallan ees aatella liikuntaa. Keuhkot huutaa yhä hoosiannaa ja toinen korva on kuuro. Hiki tulee kun Lyytä nostaa.

  VastaaPoista
 3. Paranna rauhas ittes vaan.. ostin puolen vuoden kortin niin johan meillä piisaa aika siä käyrä!! =) mulla on ma ke ja pe suunniteltuna siellä käyntiin!! =)

  VastaaPoista