keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Matkani aloitus!

Tänään on se päivä!
Tänään alkoi laihdutus kuuri! Painon on pudottava abouttia rallaa 20 kiloa ja mikäli mahdollista niin muutama kilo kiellon päälle! Sitten kun puntarissa numerot alkaa vitosella niin ollaan siellä missä pitääkin!!

Tänne aion huijaamatta laittaa painot ja muut mitat ..
Jokainen saa sitten nyt nauraa, mutta iloitaan vilpittömästi sitten yhdessä sitä että oon päämääräni saavuttanut!

Lähtö kohdat on vähä monenlaiset! =)

Takanani on 2 pientä lasta. '09 heinäkuu ja '11 tammikuu. Aikaa ei vielä ole hirmuisesti tuosta edellisestä kaverista kulunut, mutta painoni on tähän jämähtänyt ja kotona möllöttävänä se siinä pysyykin!
Ikääkin vasta 26 niin en halua "nuoruuttani" kuvista kattoa ja todeta että aika iso..

Tuossa aiemmin viikolla jutustelin tuttavani kanssa ja hänen miehensä tekee minulle kunto salille ohjelman.
Tänään kävin sitten ensimmäistä kertaa meidän pikkuisessa ja testosteronia tursuavassa kunto salissa, tutustumassa laitteisiin ja opettelemassa miten kuuluu oikeasti tehdä!
Mielestäni sain hyvänkin tuntuman laitteisiin ja toivottavasti opeista jäi jotain muistiinkin!
Huomenna uusi päivä sitten valmiin ohjelman kanssa! Tarkoitushan ei ole sitten perjantaina olla paikat hajalla!

Aloitin myöskin pussi ruoka kuurin jotta saadaan tämä homma käyntiin!

Eli mittoja:
Pituus: 160 eikä senttiäkään päälle!
Paino 77.8kg
Bmi: 30 Eli merkittävä lihavuus!!
Reiden ymp. 64cm
Pua: 106cm
Mahnu: 107cm
Kikkien alta: 94,5cm

Otin mä vähä muitaki mittoja mutta ne ei oo niin olennaisia! =D
Näistä mitoista mun pitäis nyt sitten saaha karsittua senttejä pois. Salilla oli tänään mies joka huomaamattaan kannusti mua ; jos vain ahkerasti reenaa niin jo muutamas viikos näkyy tuloksia! Päätökseni päästä tulokseen lujittui juuri sillä hetkellä raudan lujaksi! Mikään ei estä mua enää, ei oo enää tekosyitä!

3 kertaa viikos olis nyt tarkoitus sitte alata ramppaamaan tuolla!
Tästä se lähtee!

Mitä muuta..
Ihan tästä päivästä.. Tänään taas tuumailin että kun esikoiseni täyttää heinäkuussa 2v niin kuulukohan tähän ikään tällainen kausi ettei kaveria saa päiväunille enää millää?? Ei puhettakaan että sen sais maata! Siä se sängys touhuaa omiaan ja sitte se tulee huoneesta pois.. Naama aurinkoisena se kävelee sieltä pois kun ei mitään!! Hauska se on!! Sitten illalla klo 20 se on niin sippi ettei meinaa iltapala puuroa jaksaa syyä! 21 on ollut tavallinen nukkumaan meno aika niin ei herää vielä aamulla 7ltä kun on tuo toinen kaveri joka herättelee äitiä vähä öisin vielä!! Mä oon vähä sitä mieltä että tuollainen närsti sais vielä nukkua muutamia vuosia parin tunnin päikkärit!! Nyt kaikki nolla lukijaani kertokaapa neuvoja! =D

Ja tässä kun opin tätä blogia käyttämään ja tekemään niin jahka sitten saadaan tänne muutakin kuin tekstiä!!

Kiitos ja tervetuloa minun matkaani! =)

4 kommenttia:

 1. Jee, hyvä Heidi, että sait tän blogin aikaiseksi <3 ! Mullaki ny 2kk:s se 6,3kg, mutta paljon on vielä matkaa jäljellä :) Kävin sunnuntaina puntaris ja olin aiva yllättyny, suunta on oikea, mutta hidasta, mutta varmasti :D Tsemppiä ja näkyillää <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa... :)
  Mä oon vähä samaa mieltä sen ukkelin kans, että tulokset näkyy yllättävän äkkiä. Mä kävisin sun kans salilla, jos se olis mun juttu. Mut ku ei... Viimeks ku yritin, ostin puolen vuoden salikortin ja kävin KERRAN. :D

  Son hyvä että on rehellinen noitten mittojen kans, eipä siinä ketää muuta huijaiskaa ku ittiään. Muutama kuukausi sitte mulla oli sama paino ku sulla nyt, ja tällä hetkellä ei oo "enää ku" 67kg. :) Ja se vain on yllättävän helppoa. :) Vielä ku oot tuolla pussikuurilla.

  Tsemppiä tulevaan koitokseen.

  Niin ja vielä noista päikkäreistä.. Olivia ei oo nukkunu ainakaa 2 vuoteen enää päikkäreitä. :D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Heidi projektiin!
  Itsekuri ja treeni varmasti tuottaa tuloksia tosi nopeesti :)

  Meillä vanhempi poika jätti 1-vuotiaana päiväunet, joten ei kai niitä kannata väkisinkään yrittää sinne nukkumaan :)
  Toisin kuin nuorempi 4vee, vetelee unia vieläkin vaikka missä :D Hoidostakin sanoi, ettei oo pitkään aikaan ollut niin hyvää nukkujaa :)) Isäänsä tullut :D

  VastaaPoista
 4. Voi Heidi onnea koitokseen, kyllä hyviin lopputuloksiin pääset! Niin sitä pitää!

  Mäkin oon nyt vähän yrittäny keventää, ku sai tän kilpirauhaslääkityksen kohilleen ja 4 kg onki sit tippunu. Mikä on aivan jees!

  Meillä ei enää kumpikaan mukuloista nuku päikkäreitä. Rupes kans se päiväunille meno olemaan vaikeeta ja jos ne sit nukkumaan sai, illalla nukkumaanmeno oli aivan pirunmoista tappelua. Jätettiin sit kylmästi päiväunet pois, niin johan illalla mennään hyvillä mielin nukkumaan ja nukahdetaan n.15-20 min kirjan luvusta (ku ennen sai tapella niita nukahtamaan 1,5h)!! Kasin pintaan mennään yleensä kirjaa lukemaan ja sit aamulla kasilta - puol ysiltä herätään.. Näillä nyt mennään ja meille sopii ihan hyvin..

  VastaaPoista