keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Ei mitää!

Moikka!

Tässä oikein tuumailin että mitä mä tänne kertoisin niin.. niinkin tylsä viikko ollut jotta ei oo mitään kirjoitettavaa! =)
Avoimet ovet tapahtuma meni koulun puolestakin hyvin! Opiskelussa ei toistaiseksi olla edetty oikein minnekään! Vaatiis vissiinkin enemmän sitä omaa opiskelua.. pitäis kaivaa netistä tietoa vähä maalajeihin liittyen ja sun muihin tekijöihin! PH hommat pitääs vissiinkin opiskela oikeen aasta ööhön.. mutta olis se jotenki helpompaa jos olis kirja mistä lukea sivuja kun kalastaa jotain hyvää tietolähdettä täältä netistä!
Meidän oppikirjasetkin on mennyt hukkaan matkalla! Nyt metsästetään niitä postin jäljiltä! huoh... Huomenna opettelemme kiveyksien tekoa kallistusten kera!

Sitten välikatossamme on asutellut hiirulainenpirulainen!
siippa vei sinne myrkkyä ja viikon se siellä vielä kolisteli.. kuulosti siltä kun se olisi painanut ainakin 5kiloa ja ollut metrin pitkä! kynsistä puhumattakaa!!!! Vanha kansa tietää jotta hiiret ja rotat tuppaa ihmisten ilmolle kun tekevät kuolemaa niin pakko kait siihenkin on uskominen kun se löytyi kuolleena meidän eteisestä peilikaapin edestä! HYYYI!!! sitä ennen se oli pitänyt pirttijuhlat meidän keittiön tasolla!!! Nyt on jättiläishiiiru (oikiasti tosi pieni oli) haudattuna maan uumeniin ja saipa keittiötasokin sitten loistavan syyn saada supersiivouksen aikaan! en sitten säästellyt roskiin menevän tavaran kanssa! tuli muka tilaaki!?? =) Hyi.. Eka vuosi tämän talon aikaa kun hiiri mellastaa! Onkohan niitä odotettavissa nyt sitten joka vuosi! Toisaalta vähä surullistaki ku nyt tua on aiva autio ja tyhjä tuo välikatto.. mahtuushan siä ny asumaan muutama hiiri... jos nei olisi niin tautisia ja jos niiden pissa ei haisisi niin jumalattoman pahalle! Jotaki Rotanmyrkkyä43 ei hajuakkaa mitä siippa sinne vei mutta tehos! =(

Tuossa vanhemman mukelon kanssa ollaan toimiteltu lentokoneista! Se on kesästä asti mulle siitä höpötelly ky siis näki kesällä taivaalla ekan koneensa! jotta sillä on nyt sitten päästävä! Minä lupasin jotta kun hän kasvaa niin mennään.. hän on siis 2,5 vuotias! =)
 nyt sitten tässä oon tätä laihduttamista prosessoinu mielestäni jo ehkä turhankin kauan ja haluan saada sen päätökseen!!!! eli 3kk kuluttua kun olen saavuttanut tavoite painoni! 60kg, mielelläni jopa 5kymmentä jotakin kiloa! Matkustan lapseni ja hänen kumminsa ja heidän lapsensa kanssa espanjaan ostamaan uusia pikkupikku vaatteita mun uuteen pienenpään mahaani! eikö kuulosta ihan siltä että kannattaa painaa tammikuus 60! =)

Sitten tänään! Olin meidän Blondin kanssa siellä röntgenissä ja siellähän oli vauvoja!!!!!!
Meille on nytten sitten tulossa mitä luultavammin 8 vauvaa!!! =) ehkä 9 mutta se oli niin piilossa ettei saatu selvää oliko sillä selkärangalla jo pää! =) Pikkuisia vauvoja tulossa joten VIIKON / PUOLENTOISTA päästä meillä on ppppppppaaaljon vauvoja!!!!! ihania! voi rääppööt!!!

Ja tänään myös olin huollattamassa kynteni ja haaveilin niihin uutta lookkia ja tämä oli tuloksena! =) Ennen joulua sitten joulu aiheinen!!! 

2 kommenttia: