perjantai 1. helmikuuta 2013

Kuinkahammä tekisin..

Tsau!

Taas on pian viikko menny eikä oo kerenny mitää tehdä! =)

Kuten jo otsikosta selviää, niin mullon dilemma.
Tässä on sohva jonka mä haluan/mahdollisesti käyn vielä ostamassakin..

 
Tämon Sotkasta Celia niminen sohva, inspired by pohjanmaa.
 
Sitte se dilemma on tämä.. Tämä ihana sohva pitäis saada tänne alla oleviin kuviin sopimaan, sijoitettua niin jotta tuo "olohuone" tulis toimivaksi! Mulla on nyt semmoinen sohva joka ei oo hyvä, eikä se toimi. Haaveena onki nyt jotta saisin kunnollisen sohvan jossa voi istua. :)
  
Eli tähän miljööhin pitääs saada ny tua celia sopimaan.. Kaikki kivat vinkit otetaan vastaan, mikäli lukiat tahtoo niitä antaa! =) Nyt kun on selvää jottei me muuta tästä vielä hetkeen niin voi alkaa sisustaa. Makkariin mulla tuloo "kirjahylly" minne saan laitettua nuista kaapeista kaikki kamat sinne 'piiloon' Sinne tuloo mun työ piste niin samalla nämä kaapit puutaha-artikkeleineen, kirjoineen suunnitelmineen muuttaa sinne!  :)
Mahdollisesti nuo kaapit häippää tuohon eteiseen vähä niinku vanhoiksi puhelinpöydiksi... ja olohuoneeseen tulis jokku/joku uus.. Oliko tuo takaseinä vähä yli 4 m leviä joten tuo tilan jakaminen askarruttaa. Itte oon miettiny jotta jos laittaisin tuon sohvan tuohon poikittain, tila jakaantuis kahtia.. Ikkunan eteen saisin pientä tasoa, jossa vois loistaa mun viherpiiperrykset, ja ??
Jos laittaisin sohvan niin päin jotta se olis ikkunaan päin niin tuonne sivuseinälle ja sohvan väliin jäis turhaa tilaa. kun taas seinästä seinäänki, teevee vastaan sohva on tuo päälle 4m mielestäni turhan pitkä matka!
Talossa siis asustaa koira ja kaks lasta jotka on ne rajoittavimmat ja vaativimmat tekijät.. Ihanat!
Ainoa mikä tuola olohuoneessa on lopullisen pysyvää on nuo ikean Lack hyllyköt. Niitä mä lovetan ja ne saa olla siellä ja nuo voikukka taulut! Lamppu vaihtuu, kun tuo on liian iso, mutta en malttanu luopua siitä ku säästin sitä isompaan kämppään. Nyt son 'turha'.
Lamput uusiksi, matto, sohva + hyllyt/kaapit uusiks.. olohuoneen pöytä menee vaihtoon heti ku talous antaa periksi!
Ompas hassun näkönen koti kun kattoo kuvista! Ei tunnu että se näyttää tuolta! :)
 
No niin, tällainen se mun elämää suurempi dilemmani nyt sitten on!
 
Mä alan surffata sisustus sivuilla ettimäs vinkkejä..
Ciao!
 
-Heikkuli-
 


2 kommenttia:

  1. http://sisustusideat.net/ucp.php?mode=login

    Käy tuonne kirjautumassa, sieltä saa hyviä ideoita ja vinkkejä.

    Mulla lähti meidän olkkarinsisustus ikkunaverhoista (tai siitä väristä) ja sitten mä etsiskelin innolla kaikkee. Vieläkin pitäisi sisustaa, mutta Lyy ja Juu asettaa omat rajansa, en jaksa vielä sisustaa kunnolla, koska ne leikkii vaikka kattolampussa jos saa sen päähänsä. Enkä jaksa karjua niille kurkku suorana kaiken aikaa. Jos siellä on kirjastossa semmosta lehteä lainattavissa kuin Toivekoti (ei enää julkaista, viimenen julkaistiin joulukuussa), siitä saa hyviä vinkkejä (mun lehdet on kierrossa jossain maailmalla)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kiitos vinkistä. Mä olen asunut melkein vuoden nyt ilman mattoa, juurikin lasten ja koiran takia. Nyt vain riitti ja nyt on saatava olohuone kondikseen!

    VastaaPoista