maanantai 21. tammikuuta 2013

Ei mitää kuvia, vaan uimista ja kiukkua!

Heipp..

Ei me mitää kuvia menty ottamaan ja mä olin niin krätyynen ja kiukunpuuskaanen jottei mua eles kiinnostanu!! =)
Tänään mä ajattelin, että mä meen ja koitan ottaa kuvia ja sen sellaasta, mutta mä päädyinkin uimahalliin pojan kanssa! Son niin ihanan rohkia muka uimaan vaikkei toisella oo hajuakaa hommasta! 

Uimarengas vain ja käsikellukkeet niin sillä me päästiin allas monta kertaa päästä päähän!
Olihan se nyt hauskaa sitten kun sinne vihdoinkin päästiin! Miten ihanaa se onkaan nähdä kuinka toinen oikein nauttii vedessä polskottelusta! 
Naapuri altaan vanhat miehetkin kannusti poikaa uimaan! "kauho kauho, polski polski" 
Ja poikahan kauhoo menemään ja koitti vähä polskotellakin! 
Oli kyllä ittestäkin ihanaa pitkästä aikaa oikein kellua ja lillua vedessä! Jos sitä alkais useammin? Hintakaan ei aivan kamala ole kun 4,5€/ kerta.. 
Son tupakka askin hinta.


Sitten näihin raskausajan kiukutteluihin! 
oikein vähän naurattaa miten herkästi mulla käpy palaakaan näinäpäivänä!  
Vaalea matto, ihan "räsymatto" jottei mikää alykallis blyyssi matto.. Siihe tuli lasten toimesta hiukan punaista Hevi shot välipalaa ja mieheni sen siitä sitten lapsen ja maton pyyhki! Eilen illalla mä näin että se punainen raituumi on edelleen siinä matossa ja aloin kysellä jotta miten se nyt vieläkin on siinä?? 
Nooh siinä samassa kerroin jotta meiltä löytyy kaikenmoiset tahrasuolat ja tahranpoisto vaahdot ymym.. Mies oli hiljaa..
Sitten mä menin astia kaapille! Voi luoja kun mulla nousi savukorvista!! Kahvikupit oli väärin aseteltu kaappiin.. Se jotta ne on siellä niin jotta kaikis on kahva samaan suuntaan vie vähemmän tilaa ja ne on helpompi ottaaki sieltä kun  on täälainen tynkä! 
Taas kerroin jotta miäki asia on sellainen suoritus mistä ei selviä niin... 
Mies oli hiljaa ja käveli ulos ja tuli muutaman tunnin päästä takaisin!!
Emmä tiärä ku niin helposti kärähtää jotta son aiva käsittämätööntä!
Tekis mieli pyytää anteeksiki mutta ennen ku mä oon päässy siihen asti niin sulke on kärähtäny uudestaa!
Kehoitin miestä vähän hengailemaan kavereidensä kanssa sekä sai luvan olla poissa kotua yötäkin tarvittaessa, niin eiiiihän sitä kiinnosta!! Se olis ollu lomaa molemmille..
Mitäpä mä sitten tässä.. Hermostun pienestäkin asiasta!
Toivottavasti mieheni sen kuitenkin hoksaa jotta, päästääs toisesta korvasta pihalle!

Menee mulla hermot muihinkin ihmisiin!
Oltiin mm. eilen maakuntakierroksella ja yhdella isommanketjun huoltoasema myymälässä oli lounasta tarjolla .. Kysyin kassalta kun en nähnyt listaa jotta mitä on ruokana! Nooh , hän EI TIENNYT!!
No kysyyn jotta voiko se ottaa sen selville?? Neitihän hämmästyy niin jotta ei tienny mitä tehdä! kukaan ei tiennyt mitä oli ruokana!! OK. Ei sitten ei tehnyt enää mieli syödä sitä lounasta!
Sitten.. Tilasin listalta ittelleni vuohenjuustobroileria, ja pojalle ranskalaiset!
Myyjä kysyy jotta haluanko mä tilata ne ranskikset tuosta viereistä pikaruokalasta??
NO EN... Etkö sinä pysty tilaamaan täältä teidän keittiöstä niitä??
No pystyi se muttei se tiennyt miten ne löydään kassakoneeseen! Siis pelkät ranut!
Sitte oliki jo sulake taas pimpahtanu!!
Kaiken lisäksi ruoka-annoksen hinta oli listalla 1,05€ halvempi kun kassakoneen näyttämä hinta ja tyttö meni aivan jotta "mitä sä tarkoitat"..  Kun kysyin jotta meinaako se ryöstää multa euron likaa siitä ruuasta! Se alkoi sitten opiskella sitä hinnastoa siinä samalla kun minä olin tilaamassa ruokaa!
Mieheni meni vähä jälkeen ostamaan casino arpaa, tämä sama typykkä kertoi jotta ei hänellä ole nyt tässä tällähetkellä sellaista arpaa. Viereisellä kassalla oli! Kertoi vain jotta ei ehdi antaa kun on niin jonoa!!
Pöyristyttävää asiakaspalvelua!!
Onneksi mä jätin sitten paikan johtoon viestiä!

Itte ku oon ollu asiakaspalvelu työssä, myyjänä, tarjoilijana, kokkina ym ym..
Nyrkki sääntö työssä on ettei koskaan myydä kahta asiaa.. EN TIEDÄ ja EI OO..

Otetaanko nykyään töihin oikiasti daijjuja likkoja vain sen takia, että ne näyttää nätiltä?
Eikö enää ammattitaidolla oo mitään merkitystä?!
Sen kysymyksen mä esitin ko. johtoonkin. Emmä ainakaa ikänä päässy kassalle myymään mitään ennenkun mä olin opetellu listan ja hinnat! Ja Kyllä kait ny myyjän pitää tietää mitä lounaalla on ruokana kun kerta sellaista myy!!???

ARGGH!

Semmoista! Taidan ottaa tästä rauhoittavaa teetä ja alkaa lukemaan!

Kylläpäs helppas tänne vähä kirjotitaa!

- Heikkulimaikkuli ja kirjoitusvirheet! - 

3 kommenttia:

  1. Kiva, että olet jatkanut blogin pitoa!

    VastaaPoista
  2. Hei! Hih hih noi kiukunpuuskat, vaikka ei ne kyl oikeesti oo naurunasia...vielä...sit joskus vuosien päästä. Mutta paljon on se kun ite sen hoksaat ja miehellesi oot kertonut ja vapauksia antanut! Ymmärrän kuinka kiukuttaa kun tavarat ym laitetaan/ tehdään eri tavalla kuin itse haluaisi. Mutta niistä on hyvä puhua kumppanin kanssa, ettei se toistu vuosia, koska ne asiat mitkä suhteen alussa ärsyttää, niin ne samat asiat saattaa kaataa koko suhteen 10 vuoden päästä. Siis monta pikkuasiaa= ylisuuri/ ylipääsemätön. Eikä kannata olettaa että mies kyl tajuu, ei se tajuu, ennenku sille asian kunnolla kertoo. Miehet itse sanovat, että heitä ärsyttää kun naiset olettaa heidän ymmärtävän ajatuksista ja kiukutteluista mitä haluaa mieheltä :)
    Mutta onnellista odotusaikaa eteenpäin! Ja todellakain ihmeellistä toimintaa tuolla lounaspaikassa! Hyvä kun laitoit kirjettä/ tietoa johdolle! Eihän ne asiat muuten muutu. T: Tarja H.

    VastaaPoista